Kampanjer

Dersom du har en elektrikerjobb som skal gjøres i ditt hus, din leilighet, din butikk, osv. er Ullern Elektro på plass med en gang for å hjelpe deg. Les mer..

Kampanjer

Aktive kampanjer

 

Hjemmelader elbil

Vi hjelper deg med installasjon av hjemmelader for elbil. Vi kommer og installerer på dagen eller et annet tidspunkt som passer deg. Dersom du ønsker en befaring i førte omgang gjør vi også det helt kostnaddsfritt. Ta kontakt med oss her for spørsmål eller bestilling.

 

Gratis befaring

Ta all risikoen ut av prosessen med å bestille en elektriker. Vi kommer på gratis befaring og gir deg et helt uforpliktende pristilbud. Du får ingen overraskelser! 

 

Overspenningsvern

Beskytt ditt elektriske anlegg og dine elektriske apparater ved å installere et overspenningsvern i sikringsskapet. Dette vernet tar i mot overspenningen fra lynnedslag og forhindrer at den svekker eller ødelegger det elektriske anlegget i boligen. Kontakt oss i dag for å bestille en elektriker.

 

 

Beskytt ditt elektriske anlegg og dine elektriske apparater ved å installere et overspenningsvern i sikringsskapet. Dette vernet tar i mot overspenningen fra lynnedslag og forhindrer at den svekker eller ødelegger det elektriske anlegget i boligen. 

Kontakt oss i dag, så kommer vi på kort tid for en gratis befaring.

 

 

 

 

 

Top