Total rehabilitering

Vi hjelper deg med smarte løsninger, og med god veiledning på veien til nytt elektrisk anlegg.

Total rehabilitering

Har du et ønske om, eller har bestemt deg for å pusse opp hele huset eller leiligheten din, står du foran en spennende og omfattende jobb. Gode, strukturerte håndverkere er viktig for å gjøre dette så lite kostbart som mulig og for å komme frem til akkurat den løsningen du ønsker og som du skal leve med i mange år fremover.

Det er mye å tenke på i en slik prosess og for oss er det derfor viktig at du kan føle deg trygg med det elektriske. Vi kan det vi gjør!

Vi hjelper deg med smarte løsninger, og med god veiledning på veien til nytt elektrisk anlegg.

Nytt sikringsskap med automatsikringer kombinert med jordfeilbryter og en god kursfortegnelse utgjør er en naturlig del av ditt nye anlegg. Omtrekking og nytt opplegg med nye ledninger og kabler gjør at anlegget leveres i helt ny utførelse!

I denne typen jobb er det også mange valg som skal tas med hensyn til plassering og utseende på brytere, stikkontakter og lys, i tillegg til alle lover og forskrifter. Derfor kommer vi alltid på en gratis befaring, for så å gi våre faglige synspunkter og høre på kundens ønske for at vi sammen skal komme frem til den mest optimale løsningen på oppdraget.

Vi har kontorer på Lilleaker i Oslo der vi stiller ut forskjellig design og løsninger som kunden kan komme innom for å se på og ta en kopp kaffe sammen med en av våre ansatte.

Vi jobber med mange aktører i bransjen så spør oss gjerne om en henvisning dersom du er i tvil om hvem du skal velge på resten av oppussingen.

Top